ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο ψυχίατρος Γαβριλάκης Πολύδωρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Το 2004 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της διετίας 2004-2005, ο ψυχίατρος υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και στο Κέντρο Υγείας Καντάνου, παρέχοντας στον τοπικό πληθυσμό πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας. Στη συνεχεία, στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό ως ιατρός, υπηρέτησε στην Παθολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης.

Τα έτη 2007 και 2008, παρακολούθησε ένα διετές μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ομοιοπαθητική Ιατρική στην Αθήνα.

Το Δεκέμβριο του 2009 και για δυο έτη, εκπαιδεύτηκε ως ειδικευόμενος ψυχίατρος στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Κατά το διάστημα αυτό, έλαβε μέρος σε εκπαιδευτικά μαθήματα ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας.

Τον Οκτώβριο του 2012, συνέχισε την ειδίκευσή του στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, εργάστηκε στο Τμήμα Οξέων περιστατικών, στο τμήμα της Βραχείας Νοσηλείας και ασκήθηκε για ένα εξάμηνο στη Διασυνδετική Ψυχιατρική, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε νοσηλευόμενους, στις υπόλοιπες κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Επίσης, εκπαιδεύτηκε στην Κοινοτική Ψυχιατρική,  παρακολουθώντας ασθενείς στο Μετανοσοκομειακό Ξενώνα της Ψυχιατρικής του ΠΑΓΝΗ και άλλων δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Έλαβε μέρος στην Κινητή Μονάδα της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής, κατά την οποία προσέφερε υψηλού επιπέδου ψυχιατρικές υπηρεσίες σε ασθενείς στο Κ.Υ. Μοιρών, στο Κ.Υ. Χάρακα και στο Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του, συμμετείχε στο πρόγραμμα των Εξωτερικών Ιατρείων της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής, παρακολουθώντας ένα μεγάλο αριθμό εξωτερικών ασθενών επί δύο συναπτά έτη.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα συστημικής - οικογενειακής ψυχοθεραπείας.  

Επίσης, εκπαιδεύτηκε στην Ψυχιατροδικαστική και στην Παιδοψυχιατρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το Σεπτέμβριο του 2015 πήρε τον τίτλο της Ψυχιατρικής ειδικότητας και τον Ιανουάριο του 2016 άνοιξε το ιδιωτικό του ιατρείο στα Χανιά.

Ο ιατρός παρείχε υπηρεσίες ψυχοθεραπείας μέσω Skype σε αθλητή της Εθνικής Ελλάδος που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της έως σήμερα σταδιοδρομίας του, έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με αναρτημένες ανακοινώσεις.